Yhden äänen hinta oli 3,44 euroa

Tein vaalirahailmoituksen ja laskin vaaleihin käyttämäni rahat. Ilmoitukseen riitti, että laittoi rastin ruutuun, kun rahaa käytti alle 800 euroa. Minä käytin 733,02 euroa, joten ilmoitus oli yksinkertaista tehdä. Sain 213 ääntä, joten yhdelle äänelle tuli hintaa 3,44 euroa. Ei kallista, muttei ihan halpaakaan. Kurkkasin ehdokkaiden ennakkoilmoituksia, ja eräällä näkyvästi esillä olleella ehdokkaalla ääni ”maksoi” yli kaksi kertaa enemmän ja budjetti oli 13 kertaa isompi kuin minulla. Hän pääsi kyllä läpikin.

Käytin rahaa 1000 tulitikkuaskiin ja niiden tarrojen painamiseen, pariin sataan täsmäesitteeseen kakkapussien mukana jaettavaksi, vaaliliivin kankaisiin, yhteen vaalitilaisuuteen tilavuokraan, Facebook-mainontaan ja ehdokasmaksuun Vihreille.

Muut kuin minä laittoivat vaalitililleni lahjoituksia 100,65 euroa, loput tuli omasta pussistani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: