Valtuustokauden loppukiriin uusissa tehtävissä

Oulun kaupunginvaltuusto päätti tänään valita minut kaupunginhallituksen varajäseneksi. Kaupunginhallitushan on kaupungin päätöksenteon ykköstiimi, eli otan tämän mahdollisuuden innolla vastaan. Toki ymmärrän, että loppukaudella näin lyhyessä ajassa ei varajäsenelle mitään isoja avauksia ehdi tulla ja kauden aikana tehdyt vihreät linjaukset on syytä pitää.

Paikka tuli auki, kun konserniohjeiden mukaan aiemmin vihreiden varajäsenenenä ollut Paula Himanen ei enää voinut jatkaa, koska hän on myös kaupungin tytäryhtiön Oulun Energian hallituksessa. Eli kevään ajan olen siis varsinaisen jäsenen Jaanan Isohätälän varajäsenenä. Kiitän omaa ryhmääni ja valtuustoa luottamuksesta ja olen valmiina ja reippaana, jos Jaanaa tuuraan kokouksessa.

Ja vaikka jokin yllättävä asia tulisikin kaupunginhallituksen käsiteltäväksi, olen varma, että vihreällä porukalla löytyisi perustellut ja kauaskantoiset ratkaisuehdotukset. Jos jotakin olen tässä kohta neljän vuoden aikana meidän porukasta oppinut, niin sen, että luottamushenkilömme ovat valtavan ahkeraa, osaavaa ja monipuolista väkeä, joilta on asiantuntemusta ja näkemyksiä hyvin monelta eri kantilta. Uskon tiimityöhön!

Uusi vaalikuvakin tuli justiinsa. Otin käyttöön tällaisen pirteämmän version, ei tämä niin vakavaa ole.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: