Feminismin ja mielipiteiden ilmaisun vaikeus

F-sana mainittu! Satu Lampinlampi on kollegani eli myös vihreiden kuntavaaliehdokas Oulussa. Pidän Satua rohkeana ja suorapuheisena julkisena keskustelijana, ja hän tekee sen tyylillä. Satulla ei ole hankaluuksia ilmaista mielipiteitään, minusta se tuntuu joskus vaikealta tehdä julkisesti.

Otimme Satun kanssa neuvoa-antavan kahvin ja kakkupalat ja puhuimme siitä, miten oman mielipiteen voi esittää julkisesti niin, että siitä syntyy järkevää keskustelua, mitä on feminismi ja miksi se ymmärretään niin kummallisilla tavoilla ja voiko julkisella keskustelulla muuttaa maailmaa.

Satu loisti julkisena keskustelijana viimeksi tiistaina Kalevan kuntavaalitentissä, jonka voi edelleen katsoa Kaleva-livestä. Hän löytyy Twitteristä nimellä @SatuLap ja ehdokaslistastamme numerolla 47.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: